top of page

Anmäl ditt intresse till Bruka Halland!

Så här gör du

Anmälan är inte bindande och innebär att du får nyheter och information om vad Bruka Halland kan erbjuda dig och ditt företag. 

Att vara med i Bruka Halland är kostnadsfritt men i samband med vissa aktiviteter kan du behöva ansöka om försumbart stöd. Vi berättar det för dig i så fall. Läs mer om försumbart stöd.

Jag är intresserad av:

Expertrådgivning: IVL Svenska miljöinstitutet erbjuder företagsspecifik rådgivning med fokus på återbruk.

Återbruk i praktiken: Tillsammans tittar vi på återbruk i praktiken och potentialen i att arbeta med återbruk.

Utbildning: Vi erbjuder utbildningar inom återbruk, cirkularitet och inventering.

Tack för din anmälan! EMC kommer inom kort kontakta dig. För att delta i aktiviteterna behöver du skicka in en ansökan om försumbart stöd och detta hjälper EMC dig med. För ansökan behöver du ange vilka stöd ditt företag fått de senaste två åren. Kontrollera gärna detta innan vårt möte. Kontakta oss direkt om du har frågor: info@brukahalland.se

 • Upphandling: hållbarhet, tidig dialog & innovationer
  Upphandling: hållbarhet, tidig dialog & innovationer
  tors 29 aug.
  Teams
  29 aug. 2024 08:30 – 10:00
  Teams
  Vi följer upp vårens webbinar om upphandling: denna gång med fokus på tidig dialog och hur man kan upphandla innovation.
 • Studiebesök: Kvarteret omställningen och Friedländers gata
  Studiebesök: Kvarteret omställningen och Friedländers gata
  mån 16 sep.
  Backa
  16 sep. 2024 09:00 – 12:00
  Backa, Friedländers gata, 422 54 Hisings Backa, Sverige
  Följ med på en spännande dag med studiebesök på Kvarteret Omställningen och Förskolan Friedländers gata i Göteborg, där vi utforskar innovativa lösningar för halverad klimatpåverkan och effektivt återbruk inom byggbranschen.
 • NYFIKEN PÅ KL-TRÄ?
  NYFIKEN PÅ KL-TRÄ?
  mån 16 sep.
  Campus Varberg
  16 sep. 2024 13:00 – 15:00
  Campus Varberg, Otto Torells gata 20, 432 44 Varberg, Sverige
  Välkommen till en träff om korslimmat trä (KL-trä) som stom- och byggmaterial! Vi kommer att ta upp vad det är, hur det ser ut att arbeta med genom byggprocessen, vilka möjligheter det ger samt aktuella utvecklingsområden.
Försumbart stöd

Vad är försumbart stöd?

När offentliga medel gynnar ett enskilt företag eller vissa grupper av företag och det finns risk för att konkurrensen snedvrids gäller reglerna för statsstöd. Dessa regler begränsar möjligheterna att stödja företag. Men det finns undantag och detta kallas försumbart stöd. Försumbart stöd får inte överstiga 200 000 Euro under en rullande tvåårsperiod.


För att vara med i Bruka Halland behöver alla som vill delta fylla i en ansökan om försumbart stöd. Det gör Bruka Hallands arbetsgrupp tillsammans med dig. Ansökan måste godkännas av Tillväxtverket innan aktiviteterna påbörjas. Ju snabbare ansökan skickas in och beviljas, desto snabbare kan vi komma ingång. Det är Bruka Halland och EMC som sköter allt det praktiska.


När ansökan om försumbart stöd fylls i behöver vi veta om ni fått något annat försumbart stöd under den senaste treårsperioden. På så sätt säkerställer vi att stödet faller inom ramen för vad ni kan få i försumbart stöd.

bottom of page