top of page

tors 29 aug.

|

Teams

Upphandling: hållbarhet, tidig dialog & innovationer

Vi följer upp vårens webbinar om upphandling: denna gång med fokus på tidig dialog och hur man kan upphandla innovation.

Upphandling:  hållbarhet,  tidig dialog &  innovationer
Upphandling:  hållbarhet,  tidig dialog &  innovationer

Tid och plats

29 aug. 2024 08:30 – 10:00

Teams

Gäster

Om evenemanget

Under våren 2024 arrangerade Bruka Halland ett webbinar med fokus på upphandling och återbruk, där Mölndal Stad och Kungsbacka kommun berättade om återbruk och hur de arbetat med detta i respektive kommun. Du hittar inspelningen till det webbinariet här

I detta webbinar tar vi steget vidare, blir lite mer teoretiska, och tittar på vad LOU faktiskt säger om hållbarhet och tidig dialog samt pratar mer om innovation och upphandling - hur hänger det ihop och vad är möjligt för en offentlig aktör att göra? 

Vi får lyssna till Maike Bäcklin från Upphandlingsmyndigheten som bland annat berättar mer om tidig dialog och vilka möjligheter som finns när det gäller hållbarhet i upphandling. Medverkar gör även Robert Ågren, forskare vid Högskolan i Halmstad samt ansvarig för Byggingenjörsprogrammet, som berättar mer om innovation och upphandling, samt möjligheter med LOU. 

Vi börjar 08.30 och avslutar själva webbinariet 09.30. Efter det finns möjlighet att stanna kvar i det digitala rummet för att fortsätta samtalet och ställa fler frågor till våra talare. Ta tillfället i akt och ställ dina frågor om LOU, hållbarhet, dialog och innovation! 

Dela detta evenemang

bottom of page