top of page

tis 19 mars

|

ONLINE

Webinar: Återbruka installationer

I det här webinaret så tittar vi på den rapport som publicerades 2023 och analyserar hur den handlingsplan för att skapa cirkulära materialflöden för installatörer kan användas på bästa sätt.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Webinar: Återbruka installationer
Webinar: Återbruka installationer

Tid och plats

19 mars 2024 11:00 – 12:30

ONLINE

Gäster

Om evenemanget

Välkommen till den första delen av vårens webinarserie för Bruka Halland!

2023 släppte IVL Svenska miljöinstitutet tillsammans med Bengt Dahlgren Göteborg AB, Installatörsföretagen, Bravida, SGDS Gruppen samt Sandströms Elfirma en handlingsplan för att skapa cirkulära materialflöden för installatörer. 

Tillsammans med IVL och Wikström installationskonsult AB tittar vi på vad rapporten säger, hur den kan användas och diskuterar andra möjliga lösningar inom ramen för återbruk och installationer. Medverkar gör även Varbergs kommun. 

Efter webbinariets slut finns det möjlighet att stanna kvar i det digitala rummet för samtal och diskussion tillsammans med de som presenterat.

Medverkande: Johanna Andersson, IVL Svenska miljöinstitutet, Conny Wiberg, Wikström Installationskonsult AB och Jonas Millqvist, Energiexpert VVS Varbergs kommun.

Målgrupp: Seminariet passar dig som arbetar med installationer, återbruk, är beställare av installationer, projektledare eller projektör.

Dela detta evenemang

bottom of page