top of page

mån 08 apr.

|

ONLINE

Webinar: Upphandling, partnering och återbruk - hur hänger det ihop?

För att effektivt kunna arbeta med återbruk i ny- och ombyggnationer behöver beställarsidan kunna genomföra bra upphandlingar. På detta webinar får vi följa med på en presentation av Mölndal Stads arbete med återbruk, partnering och upphandling.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Webinar: Upphandling, partnering och återbruk - hur hänger det ihop?
Webinar: Upphandling, partnering och återbruk - hur hänger det ihop?

Tid och plats

08 apr. 2024 11:00 – 12:30

ONLINE

Gäster

Om evenemanget

Välkommen till den andra delen av vårens webinarserie för Bruka Halland!

För att effektivt kunna arbeta med återbruk i ny- och ombyggnationer behöver beställarsidan kunna genomföra bra upphandlingar. 

Det är inte helt utan utmaningar, men det finns goda exempel och många tips och idéer kring hur man kan gå till väga för att skapa goda förutsättningar för återbruk i upphandlingar – oavsett beställarstorlek.

På detta webinar får vi följa med på en presentation av Mölndal Stads arbete med återbruk, partnering och upphandling där Cecilia Hornö Eriksen berättar mer om hur de arbetat och vilka möjligheter – och utmaningar återbruket inneburit. 

Dessutom medverkar Anna Hallin, Kungsbacka kommun och Johanna Andersson, IVL Svenska miljöinstitutet. 

Efter webbinariets slut kl. 12.00 finns det möjlighet att stanna kvar i det digitala rummet för samtal och diskussion tillsammans med de som presenterat.

Målgrupp: passar dig som arbetar med upphandling inom offentlig eller privat sektor, företag som svarar på upphandlingar gällande byggnationer.

Dela detta evenemang

bottom of page